#WOT 19 Van tent naar baksteen naar huis


Baksteen * uit klei of leem gebakken steen waarmee je huizen bouwt, klinker, tichel, tichelsteen, mop

Metselen, ja hoor dat kan ik, dat heb ik geleerd, ik bouwde een huis. Ik deed de dingen die nodig waren, leerde daarin, het bracht me bepaalde inzichten, vaardigheden. Maar nooit was het mijn huis en mijn vrije tijd bracht ik zoveel mogelijk in mijn tent door.

Op een gegeven moment werd die tent gezien, serieus genomen, uiteindelijk ook door mezelf. Ik merkte verschillen op tussen in de tent en in het huis.

Als ik toch zoveel tijd in die tent doorbracht en dat huis niet mijn huis is, moet ik dan niet zelf mijn eigen huis bouwen?

Ik bestelde een pallet stenen, ging aan de slag. nog steeds in overweging of dit een vakantiehuis zou worden of een woonhuis. Tot er plots andere plannen waren met ’t huidige woonhuis, toen moest ik ineens snel kiezen.

Het wordt een woonhuis, de aannemer vraagt me de oren van het hoofd. Wat wil je met dit, hoe wil je dat ingericht, waar trek je de grens wat voor kleur geef je aan eraan. Doodeng maar ik zal straks weten of het mijn huis is.

Wat WOT is.

Plaats een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.