Geplaatst op Geef een reactie

Het succes van de eekhoorn

Meestal maak ik beeldverhalen bestaande uit maar 1 plaat(je) maar ons kom-maar-op-blog is er om te experimenteren dus maakte ik dit keer een verhaal met meerdere plaatjes. We zijn dit blog ooit (in 2013) begonnen om elkaar maar uiteindelijk natuurlijk onszelf uit te dagen.

Het is vooral een spiegel. Een spiegel voor elkaar en voor onszelf. Meestal als ik mijn werk klaar heb en ik lees of bekijk het nog eens dan valt het nog meer op z’n plek. Daarmee verras ik mezelf dan altijd weer, ‘nou ja! zie je nu Agnes’ het hart is eerder dan het verstand, een mooi spel.

Het ene thema is uitdagender dan het andere thema en de ene keer is het experiment beter geslaagd dan het andere, dat is niet erg, dat mag. Zolang je blijft experimenteren, oefen je het zien. En zien en doen = creatief. Dus als je denkt dat je niet creatief bent, ga experimenteren en je komt erachter!

Mijn bijdrage voor Kom maar op – De ultieme truc tot succes:

Het succes van de eekhoorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.