Het is terug

De muziek van Ede Staal staat op, ik denk terug aan een paar jaar geleden. Ik maakte een fotoserie over het Groninger land. Opeens miste ik het, die rust en ruimte die er is in het noorden van het land. Het verlangen ernaar werd groter en groter.

Nu ben ik terug, niet terug naar mijn roots of terug naar zoveel jaar geleden, nee dat is iets van toen. Ik ben terug bij mijn gevoel en zintuigen. Ik ben in staat meer naar ze te luisteren. Terug bij het landschap en de seizoenen ervaren, de kleuren en de vormen zien, de geur, de stilte. Ik voel weer de euforie bij het vastleggen ervan. Het is fijn, om er weer te zijn.

1 Reactie

Plaats een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.