#WOT: Wens

Wens [zelfstandig naamwoord]• wat je wilt dat gebeurt of wat je wilt krijgen Synoniem: verlangen ‘een wens hebben/koesteren’ ‘een wens uiten/uitspreken’ 

Wensen, ik houd van kleine dingen, zo ook van kleine wensen. Natuurlijk wens ik me ook grote dingen, zoals ‘vrede op aarde’ maar kleine wensen zijn eenvoudiger te realiseren en heel veel kleine wensen bij elkaar wordt vanzelf iets groots/waardevols.

Als ik de grote wens ‘vrede op aarde’ concreet maak en vertaal naar kleine wensen die te realiseren zijn binnen een jaar: verbondenheid, met mezelf en anderen en de kracht die ik hieruit kan halen gebruiken om met anderen te zijn. 

(naar aanleiding van: http://www.met-k.com/2012/01/12/write-on-thursday-wot-2/)

1 Reactie

Plaats een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.