Over Agnes

Agnes

foto: Tessa Wiegerinck

Verhalen in beeld

Verhalen vertellen kan op verschillende manieren in verschillende vormen. Ik vertel verhalen door beelden te maken. Wat voor mij voorop staat is: zo dicht mogelijk bij de boodschap blijven.

Wat doe ik concreet?

Ik vertel verhalen in de vorm van illustraties

Om abstracte dingen concreet te maken, te prikkelen, dingen aan de kaak stellen of uit te leggen. Het mag wat wringen of schuren maar meestal combineer ik dat met een beetje humor om het licht te houden. Nu hoor ik je denken, maar wat heb ik eraan, waarom zou ik hier geld aan uitgeven? Om bijvoorbeeld hét verschil te maken in de sector waar jij werkzaam bent! Lees er meer over in de blogpost die ik erover schreef.

Logo ontwerp en fotografie

Ook ontwerp ik logo’s en fotografeer (portret) ik, op de homepagina vind je mijn meest recente werk. Daarnaast werk ik samen met vormgever én websitebouwer Jeroen Homan onder de naam WPwerkt aan logo’s, huisstijlen en websites voor zelfstandige ondernemers en bedrijven.

Ben je enthousiast?

Deze concrete dingen kan ik ook voor jou doen, of beter nog, samen met jou. Ben je op zoek naar uniek beeld voor je bedrijf, boek, nieuwsbrief of je verhaal en spreekt mijn werk je aan? Dan hoor ik je graag! Je kunt mij het beste bereiken per e-mail: agnes@agnesswart.nl

Mijn bijna dagelijkse illustraties en schetsen uit mijn schetsboek kun je op Instagram volgen.

Bio

2002 – 2007: HBO Communication & Multimedia Design
2008 – 2013: ICT redacteur bij Noordhoff uitgevers
2012 – 2015: studie Photographic Design – Fotovakschool
2013 – heden: zelfstandig illustrator en fotograaf
2013: expositie bij galerie Objektief (ism Fotovakschool)
2015: eindexpositie Photgraphic Design bij galerie Foto21